Salgsfremmende manual

Har du problemer med at promovere din inkluderende, bæredygtige og deltagende turismevirksomhed?

EYR har udviklet en manual til dig!


Vores manual er blevet til for at støtte unge i landdistrikter og/eller områder med befolkningstilbagegang, interesserede i at implementere bæredygtige, deltagende og inkluderende turismeprodukter enten inden for etablerede turistvirksomheder eller som nystartede virksomheder.

Med en stigende efterspørgsel efter en mere tilgængelig, grønnere, mere personligt berigende og mere etisk ferieoplevelse, er det et godt tidspunkt for unge iværksættere at drage fordel af dette og lancere deres egen innovative og inkluderende turisme.

Del 1 af manualen understøtter idéen og skabelsen af ​​et nyt turismeprodukt, der giver dig et overblik over bæredygtig, deltagende og inkluderende turisme og de nøgleegenskaber, de har brug for for at støtte dig i at definere dit eget produkt.

Anden del vil give vejledning om markedsføringen af ​​det nye turismeprodukt og den nødvendige information til at kickstarte implementeringen og din forretningsplan. Yderligere information om dette emne kan findes i vores medfølgende manual om promovering af din turistvirksomhed.

Tredje del giver råd om de juridiske aspekter, der skal tages i betragtning, når du sælger turisttjenester i Europa og yderligere oplysninger om, hvordan du maksimerer dine bæredygtigheds- og tilgængelighedsoplysninger.

Med en række undersøgelser af god praksis gennem hele denne manual, der giver eksempler på, hvordan andre med succes har bygget bæredygtige, deltagende og inkluderende turismeprodukter, håber vi at inspirere dig og udstyre dig med de nødvendige værktøjer til at promovere din virksomhed!

Et stigende antal forbrugere leder efter en mere tilgængelig, grønnere, mere personligt berigende og mere etisk ferieoplevelse. Implementing Sustainable Participatory Inclusive Tourism Handbook er blevet oprettet for at støtte unge i landdistrikter og/eller områder med befolkningstilbagegang, der er interesseret i at implementere bæredygtige, deltagende og inkluderende turismeprodukter enten inden for etablerede turismevirksomheder eller som nystartede virksomheder. Første del af denne håndbog understøtter idéer og skabelse af nye turismeprodukter, og giver dig et overblik over bæredygtig, deltagende og inklusiv turisme og de nøgleegenskaber, de har brug for; med casestudier, der giver eksempler på, hvordan andre med succes har bygget deres turismevirksomheder op for at inspirere dig. Anden del giver vejledning om markedsføring og din forretningsplan. Del tre giver råd om de juridiske aspekter, du skal overveje, når du sælger turisttjenester i Europa og yderligere forslag til, hvordan du maksimerer din bæredygtighed og tilgængelighed.

Inclusive Tourism DK