Manual for lokalsamfund

Er du i tvivl om, hvordan du kan udvide din virksomhed i din region?

Vil du skabe varige og virkningsfulde forretningsforbindelser?

Så kan EYR hjælpe.


Vores EYR-manual giver en praktisk tilgang til organisationer, der støtter unge iværksættere inden for turisme. Det tilskynder til oprettelse af lokale netværk af virksomheder og organisationer, der støtter inklusiv og bæredygtig turisme, hvilket gør selve regionen mere attraktiv og bæredygtig.

Som unge iværksættere er netværk et vigtigt værktøj, der sikrer vækst og udvikling af en virksomhed. Vores manual har til formål ikke kun at øge kendskabet til mikroturismevirksomheder for fuldt ud at anerkende, udvikle og udnytte potentialet og bevarelsen af ​​inkluderende og bæredygtig arv, men også at styrke kommunikationskapaciteten for alle de individuelle virksomheder, der er involveret i hver region.

Manualen giver en trin-for-trin guide og beskriver klart, hvilke stadier unge iværksættere og små virksomheder skal tage for at udvide deres netværk.

Trin 1 fremhæver vigtigheden af ​​at etablere den aktuelle skala og omfang af dit netværk for at bestemme et udgangspunkt.

Trin 2 opfordrer den visuelle repræsentation af dit netværk til at have et klart overblik over hele din netværksinfrastruktur og forbindelser.

Trin 3 beskriver måder, hvorpå du kan opbygge, administrere og vedligeholde dit netværk.

Trin 4 hjælper dig med at styrke dine netværksbløde færdigheder, hvilket fører til mere effektiv kommunikation.


Local Communities DK