Implementeringsmanual

Ønsker du at anvende innovativ og inkluderende turisme til din virksomhed og er i tvivl om, hvor du skal starte?

Så led ikke længere, EYR har svaret på dine spørgsmål!

Ambitionen med European Young Roots Manual er at vise unge nye iværksættere, der arbejder inden for kultur, kulturarv eller naturbaseret turisme, hvordan man implementerer miljømæssigt bæredygtige principper og initiativer i deres nuværende og fremtidige SMV-virksomheder.

Vores EYR-manual giver en praktisk tilgang til unge iværksættere i turistsektoren. Den fremhæver, trin for trin, hvordan man implementerer deltagende og bæredygtig turisme og udforsker måder, hvorpå unge iværksættere og små virksomhedsejere kan anvende inkluderende, værdsættende materielle, immaterielle og naturlige arv i deres organisationer.

EYR-projektet har ikke kun til formål at øge bevidstheden om innovative og inkluderende turisme, men også at fremme de muligheder, det giver, og at lære turistvirksomheder, hvordan de kan udnytte disse muligheder individuelt eller som et kollektiv.

Vores projekt forstår behovet for at udstyre unge iværksættere og små virksomheder med den viden og de nødvendige værktøjer til at implementere kultur- og naturarvsturisme. Vi sigter mod at hjælpe dem med at udvikle en sammenhængende strategi for at forbedre og diversificere deres turismetjenester og derved styrke den regionale turismesektor.


Implementation Manual 1 DK
Implementation Manual 2 DK